середу, 19 вересня 2018 р.

Олімпійський тиждень 2018

В Запорізькій гімназії №11 вчителями фізичної культури було організовано та проведено Олімпійський тиждень. 

На олімпійському уроці був присутнім майстер спорту з легкої атлнтики , чемпіон України, член збірної України, фіналіст чемпіонату Європи в Угорщині ( біг на 100метрів), переможець міжнародних змагань у Стамбулі, випускник гімназії №11, студент ЗНУ  юридичного факультету Васильєв Андрій.
На уроці було представлено презентацію про олімпійську чемпіонку у стрибках у довжину  на других юнацьких олімпійських іграх у Нанкіні (Китай) Бабій Єлізатету, відео  переможного стрибка на 6,26 метрів та нагородження. 
Васильєв Андрій розповів про свої тренування, участь у змаганнях та побажав учням успіху у навчанні - особливо у засвоєнні іноземних мов. Було показано інтерв'ю на англійській мові, що Андрій дав іноземним журналистам після фінішу на першості Європи, відео фіналу в Угорщині.
В кінці уроку було проведено вікторину знавців історії олімпійських ігор, переможців  вікторини Васильєв Андрій   книгами про олімпійські ігри. Учні побажали Андрію перемоги на третьїх Олімпійських іграх у Буенос- Айресі (Аргентина ) у жовтні 2018 року, для участі до яких готується Андрій.

У Запорізькій гімназії було також проведено виставку малюнків учнів гімназії зі спортивної тематики, виставку досягнень кращих спортсменів, виставку літератури зі спортивної тематики.












Немає коментарів:

Дописати коментар